Osakirjanpidot, pääkirjanpito sekä tilinpäätökset

 

Taloudellisesti kannattavan toiminnan tueksi tarvitaan reaaliaikaisia ja luotettavia raportteja, joissa on mukana kuukausittaiset merkittävät jaksotukset. Perinteisen taloushallinto-ohjelman lisäksi voimme toteuttaa kirjanpitonne sähköisessä ympäristössä, jolloin liiketapahtumia voidaan kirjata samaan tietokantaan ajasta ja paikasta riippumatta. Vastaavasti raportit on mahdollista tulostaa selaimelle mistä päin maailmaa tahansa.

Palvelemme Teitä toteuttamalla lakisääteisten perus- eli päivä- ja pääkirjanpidon lisäksi tarvittaessa yrityksenne osakirjanpidot, kuten myyntilaskutuksen, osto- ja myyntireskontrat, palkanlaskennan, maksuliikenteen käsittäen palkanmaksun ja ostovelkojen maksun sekä viitesuoritusten käsittelyn.

Kirjausjaksoittain (kuukausittain tai viikkojaksotuksella) tuotamme sähköisesti tai perinteisesti paperitulosteina yrityksenne tarpeiden mukaiset raportit esim. päivä- ja pääkirjat, tuloslaskelmat ja taseet, osasto- ja kustannuspaikkaraportit, erilaiset budjettivertailut sekä graafiset taulukot.

Erillistilinpäätöksen, konsernitilinpäätöksen sekä välitilinpäätökset toteutamme nykyaikaisin menetelmin ja selkeässä muodossa.