Kuluvatko työpäiväsi verkkopankissa maksuja naputellessa? Liimailetko kirjekuoria ja postimerkkejä? Oletko miettinyt sähköisen taloushallinnon käyttöönottoa? NetTikon voi olla kaipaamasi ratkaisu, joka vapauttaa työaikaasi yritystoiminnan pyörittämiseen tai harrastuksille!

NetTikon on selainpohjainen taloushallinnon ohjelmisto, joka on suunniteltu täydentämään kirjanpito-ohjelmaamme Tikonia sähköisillä ominaisuuksilla. Käyttäjäystävällisessä NetTikonissa voit esimerkiksi tehdä myyntilaskuja asiakkaillesi sekä tarkastaa ja maksaa ostolaskuja. NetTikon -ohjelmiston sovelluksista voit koota yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.

NetTikon Myyntilasku -sovelluksessa voit tehdä laskuja asiakkaillesi. Valmiit laskut lähtevät tulostuspalvelun kautta asiakkaillesi verkkolaskuna tai paperilaskuna. NetTikon Ostolasku -sovelluksessa vastaanotat verkkolaskuja tai skannauspalvelun skannaamia paperilaskuja sähköisesti. Voit tarkastaa, tiliöidä ja maksaa laskun muutamalla klikkauksella – kaikki samaa ohjelmaa hyödyntämällä. Kirjanpidon laatimista varten ei tarvitse toimittaa erillisiä laskukopioita. Kysy meiltä myös muista NetTikon -sovelluksista!

Tarjoamme vuoden loppuun asti kaikille uusille NetTikon-asiakkaille avausmaksut veloituksetta (arvo 60-100 euroa).

NetTikon hinnasto:
käyttäjä / sovellus / kk 24,00 eur + alv
ostolaskun nouto ja välitys (verkkolasku) 0,29 eur + alv / lasku
ostolaskun skannaus ja välitys (paperilasku) 1,09 eur + alv / lasku
myyntilaskujen välitys verkkolaskuna 0,29 eur + alv / lasku
myyntilaskujen välitys paperilaskuna 1,59 eur + alv / lasku (priority-kirjeenä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.